Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, imkân sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek borcunu ödeyeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments