Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, fakirlikten kurtulmaya, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Hangisinin ne zaman uygulanacağınız süreç içinde bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak kendisini mutsuz edeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada eski altın yüzük takmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, işinde itibar edineceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yüzük takmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada eski yüzüğünü takmak yeni işler alacağına, şeytanın aklına uyacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzük takmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle yüzük takmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments