Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yüzük takmak

Rüyada sevgilinin yüzük takmak

Rüyada sevgilinin yüzük takmak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin yüzük takmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada sevgilisiyle yüzük takmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, yol alacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle yüzük takmak işlerin yolundan çıkacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye yüzük takmak sıkılacağı bir haber almaya, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, mal edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak çok büyük bir rahata ereceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak istediği herşeye sahip olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzük takmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayra ve esenliğe delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments