Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle yüzük takmak

Rüyada sevgilisiyle yüzük takmak

Rüyada sevgilisiyle yüzük takmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle yüzük takmak gördüyseniz:

  • Değişimin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevgiliye yüzük takmak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle yüzük takmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, başarıyla geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzük takmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işarettir.

Rüyada sevgilisiyle yüzük takmak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments