Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yüzük takmak

Rüyada eski yüzük takmak

Rüyada eski yüzük takmak bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, işinden ekmeğinden olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazancın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski altın yüzük takmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, keyfe kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski yüzüğünü takmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine inanılır.

Rüyada eski yüzük takmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük takmak nişanlanmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine işarettir.

Rüyada kendine altın yüzük takmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments