Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye yemek vermek

Rüyada eski sevgiliye yemek vermek

Rüyada eski sevgiliye yemek vermek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye yemek vermek gördüyseniz:

  • Bir taşınma da gerçekleşebilir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, beddua ve ah alacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yemek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle dondurma yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, iyi habere işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments