Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye mektup yazmak

Rüyada sevgiliye mektup yazmak

Rüyada sevgiliye mektup yazmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakana mektup yazmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada aşk mektubu yazmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin mektup yazdığını görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, başka işler deneyeceğine, iyi geçim halinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine mektup yazmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada mektup yazmak aksiliklerin yaşanacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine mektup yazmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, mutlu ilişkiler kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments