Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşten hediye almak

Rüyada eski eşten hediye almak

Rüyada eski eşten hediye almak halsizleşeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine inanılır.

Rüyada eski eşten hediye almak gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Rüyada eski eşten hediye almak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşine hediye vermek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hak yolunu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşten hediye almak çok kötü günler yaşayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada eşine hediye almak rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, onunla yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak sağlığının da yerine geleceğine, hem de çok üzüleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments