Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, mal mülk edineceğine, mutlu günler göreceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevilen bir kişi olunacağına, parasının ve malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek gelirinden yana memnun olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski erkek sevgiliyi görmek zararının büyük olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle öpüşürken görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi karşında görmek yüzüne kan geleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, imkân sahibi olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisini öperken görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek sağlığının kötüye gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments