Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bi sevgiliyi görmek

Rüyada eski bi sevgiliyi görmek

Rüyada eski bi sevgiliyi görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski bi sevgiliyi gördüyseniz:

  • Duygusal tartışmalardan kaçının.

Rüyada ölmüş eski sevgiliyi görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilileri görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak önemli atılımlar yapacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, maddi gücünü yitireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments