Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kocayla yatmak

Rüyada eski kocayla yatmak

Rüyada eski kocayla yatmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada eski kocayla yatmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada eski kocayla yatmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla yatmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kocasıyla yatmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, elindekileri de yitireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla yatakta yatmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kocasıyla yatakta yatmak borçlarının artacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, şansın kapanacağına işaret eder.

Rüyada eski yatakta yatmak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına delalettir.

Rüyada eski evde yatmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments