Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada eski sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada eski sevgilisiyle öpüşmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, borcunun kalmayacağına, çok para kazanacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, makbul olan şeylere, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj almak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından öpüldüğünü görmek feraha ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek saygın biri haline geleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ağlarken görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle konuştuğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments