Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada eski sevgili tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada eski sevgili tarafından öpüldüğünü görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek daha fazla gelire kavuşacağına, güveninin artacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak güzellik ve hayır geleceğine, şerefe ve izzete, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından kovalanmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırılmak kısmetin açılacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, üzüntülerini bölüşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, büyük bir sorun oluşacağına, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından dövülmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından bıçaklanmak hayıflanacağına, maneviyata yöneleceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments