Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden mesaj almak

Rüyada eski sevgiliden mesaj almak

Rüyada eski sevgiliden mesaj almak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, şansın yaver gideceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaştığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, güzel bir hayat geçireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek fırsatların elden kaçırılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin mesaj atmasını görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments