Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlarına da dost olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle buluşmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, maddi kriz yaşanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğiyle buluşmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerle buluşmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada köprüde buluşmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments