Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak sorunların üzüntülere neden olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak zenginliğe, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, bahtın açılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle buluşmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşla buluşmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla buluşmak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarla buluşmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle buluşmak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta buluşmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments