Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, güzel bir hayat geçireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini duymak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak kötü kişilerle karşılaşılacağına, zorlukların son bulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle evlendiğini görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek uykusuz geceler yaşayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini evlendiğini görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments