Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak

Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak

Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayatın tadına varacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi bıçaklamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin seni bıçakladığını görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini bıçaklamak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin bıçakladığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili bıçaklamak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili öpüşmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili öptüğünü görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini kel görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments