Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini yanında görmek

Rüyada eski sevgilini yanında görmek

Rüyada eski sevgilini yanında görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini yanında gördüyseniz:

  • Duygularınızın yapılması gerekenlerin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini yanında görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanında oturmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, üzüntülerinin biteceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi yanında görmek kulluk derecesinin artmasına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunların günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yanında yatmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yanında soyunmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, şansın kaçacağına, doğru karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yanında erkek görmek çok eğleneceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin yanında uyuduğunu görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments