Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yanında görmek

Rüyada eski sevgiliyi yanında görmek

Rüyada eski sevgiliyi yanında görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, ferahlığa çıkılacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanında gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada eski sevgilinin yanında ağlamak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini yanında görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanında oturmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi yanında görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin yanında yatmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ekmeğinin de artacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini yanında görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanında soyunmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yanında erkek görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments