Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşi üzgün görmek

Rüyada eski eşi üzgün görmek

Rüyada eski eşi üzgün görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulur.

Rüyada eski eşi üzgün gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski eşini üzgün görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine işaret eder.

Rüyada eşini üzgün görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin üzgün görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş eşi üzgün görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments