Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza telefon numarası vermek

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, barış ve sevgi içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu numarası görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, rahat bir döneme girileceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarası ezberlemek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, her zaman haklının yanında olacağına alamet eder.

Rüyada telefon numarası yazmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, zaferlere doymayacağına, zorlukların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek işten yana şansının açık olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Rüyada telefon numarası almak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon numarasını çevirememek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada cep telefon numarası görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, karşılıksız bırakmayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments