Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden ayrılmak

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak iyi bir patron olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, ticaretinin de hızlanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, geçiminin güçleşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek inancının zayıflayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments