Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek kişinin malını kaybedebileceğine, koyu muhabbette kalacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin geri döndüğünü görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin döndüğünü görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye döndüğünü görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisine döndüğünü görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments