Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek harama göz dikmeyeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hobileriniz veya ilgi alanınıza giren şeyler hakkında sunum yapabilirler.

Rüyada eski sevgilinin sana döndüğünü görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin sana baktığını görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi sana bakarken görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, o işi canlandıracağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana güldüğünü görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin sana mesaj attığını görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin sana baktığını görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments