Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin ismini görmek

Rüyada eski sevgilinin ismini görmek

Rüyada eski sevgilinin ismini görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ismini gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin ismini görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski istanbuluu görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ismini söylemek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesi tarafından istenmemek kötülerin uzaklaştırılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ismini duymak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, büyük bir özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından istenmemek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments