Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşini hasta görmek

Rüyada eski eşini hasta görmek

Rüyada eski eşini hasta görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski eşini hasta gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Rüyada eski eşini hasta görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kazancının helal para olacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına yorulur.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşi hasta görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşini çok hasta görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak uzun bir süre zorluk çekileceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen eşini hasta görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments