Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmek makamının sürekli yükseleceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek ters giden işlerin düzeleceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla ilişkiye girerken görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments