Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin fotoğrafını görmek

Rüyada eski eşinin fotoğrafını görmek

Rüyada eski eşinin fotoğrafını görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Rüyada eski eşinin fotoğrafını görmek iş sahibi olunacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin fotoğrafını görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kendisini işine veremeyeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski fotoğraflarını görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına inanılır.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, şansının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, içebileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski fotoğraf görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, işlerinin ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments