Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden tokat yemek

Rüyada sevgilisinden tokat yemek

Rüyada sevgilisinden tokat yemek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, temize çıkacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden tokat yemek gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Rüyada sevgilisinden tokat yemek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden tokat yemek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline tokat atmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisine tokat atmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, mutluluğunun da artacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments