Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden kolye almak

Rüyada sevgiliden kolye almak

Rüyada sevgiliden kolye almak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden kolye almak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliden kolye almak büyük ve güzel işler yapacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden altın kolye almak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden kolye almak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kolye toplamak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın anahtar kolye görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolye taktığını görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada isimli kolye görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada firuze kolye takmak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments