Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden altın kolye almak

Rüyada sevgiliden altın kolye almak

Rüyada sevgiliden altın kolye almak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden altın kolye almak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Rüyada sevgiliden altın kolye almak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kolyeler takmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kolye yemek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet eder.

Rüyada altın kolye bulmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye ve küpe görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye saklamak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada altın bilezik kolye takmak oldukça uzun bir yolculuğa, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük kolye bulmak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments