Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek

Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek

Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, şifaya kavuşacağına, çok üzüntü yaşayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yatakta gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yatağında görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta olmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski yatak görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada eski yatak odası görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulur.

Rüyada eski yatak atmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sağlığından olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada eskimiş yatak görmek yeni bir işe gireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments