Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evde yatmak

Rüyada eski evde yatmak

Rüyada eski evde yatmak sermayesinin harcandığına değeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski evde yatmak gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada eski evde yatmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşiyle yatmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, durgun giden işlerin açılacağına, kafasının rahatlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle yatmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yatakta yatmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski kocayla yatmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp yatmak çok para kazanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili yatmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments