Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından öpülmek

Rüyada eski sevgili tarafından öpülmek

Rüyada eski sevgili tarafından öpülmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz bitişler olabilir.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından öpüldüğünü görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından öpülmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, eşit davranılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından kovalanmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, iyi şeyler yaşayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından takip edilmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments