Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından takip edilmek

Rüyada eski sevgili tarafından takip edilmek

Rüyada eski sevgili tarafından takip edilmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, inancını bir kenara atacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, gereken sabrı göstereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Rüyada eski sevgili tarafından takip edilmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından takip edilmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin takip ettiğini görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret eder.

Rüyada cin tarafından takip edilmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, işlerini yoluna sokacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından takip edilmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından takip edildiğini görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, güvenini sarsacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına delalet eder.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments