Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kıskanıldığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından kıskanılmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada kocası tarafından kıskanılmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, huzurunun yerinde olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet eder.

Rüyada bir kadın tarafından kıskanılmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkek tarafından kıskanılmak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada erkek tarafından kıskanıldığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments