Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi almak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ekmeğinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, bol kazanç getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk fotoğraf makinesi görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments