Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski perde takmak

Rüyada eski perde takmak

Rüyada eski perde takmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eski perde takmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada eski perde takmak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına tabir olunur.

Rüyada temiz perde takmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, evleneceğinize, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada cama tül perde takmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni perde takmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada cama perde takmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, gözyaşı dökeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tül perde takmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada perde takmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments