Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz perde takmak

Rüyada temiz perde takmak

Rüyada temiz perde takmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, iç açıcı sözlere, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada temiz perde takmak gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada temiz perde takmak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada temiz beyaz perde görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz perde görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada cama tül perde takmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski perde takmak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil perde takmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül perde takmak vefakar bir insan olunacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni perde takmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments