Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni perde takmak

Rüyada yeni perde takmak

Rüyada yeni perde takmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, kudret ve destek olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni perde takmak gördüyseniz:

  • Öğleden sonra bir çağrı alabilirsiniz.

Rüyada yeni perde takmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine inanılır.

Rüyada tül perde takmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz perde takmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz perde takmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada perde takmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil perde takmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerindeki karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereye perde takmak yeni bir eve taşınılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments