Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla konuşmak

Rüyada patronla konuşmak

Rüyada patronla konuşmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronla konuşmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Rüyada patronlarla konuşmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada patronunu konuşmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Rüyada patronuyla konuşmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronla konuşmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, dertleri biteceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada patronla telefonda konuşmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zarar etmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski patronla konuşmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments