Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronlarla konuşmak

Rüyada patronlarla konuşmak

Rüyada patronlarla konuşmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada patronlarla konuşmak yakında hedefine ulaşacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada patronuyla konuşmak kötü ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada patronunu konuşmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronla telefonda konuşmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada eski patronla konuşmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işlerin yoluna gideceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla konuşmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalet eder.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments