Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronunu konuşmak

Rüyada patronunu konuşmak

Rüyada patronunu konuşmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, refah düzeyinin artacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronunu konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Rüyada patronla konuşmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada patronunu konuşmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, tüm özlemini gidereceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla konuşmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronla telefonda konuşmak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak varlıklı kimse olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronlarla konuşmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak aşama kaydedeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada patronuyla konuşmak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments