Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada eski okul arkadaş görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, dara düşeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, canın derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments