Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski okul arkadaş görmek

Rüyada eski okul arkadaş görmek

Rüyada eski okul arkadaş görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, şansın açılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına rivayet eder.

Rüyada eski okul arkadaş gördüyseniz:

  • Duygusal konular zamanınızı alıyor ya da sizi yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, sonunda mutlu olacağına inanılır.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek yükseldikçe yükseleceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına tabir olunur.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek başarı için fırsatların artacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işarettir.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eski okul arkadaş görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına delalettir.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments