Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi abartmanız çevrenizin sizi yadırgamasına neden olabilir.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına yorulur.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski okul arkadaş görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hak yemeyeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments