Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kötü günler yaşanacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işarettir.

Rüyada eski bir okul arkadaşını gördüyseniz:

  • Her şeye materyalist açıdan bakabilirsiniz.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, günden güne sorunlarının artacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada eski okul arkadaş görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments