Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski okul arkadaşını görmek

Rüyada eski okul arkadaşını görmek

Rüyada eski okul arkadaşını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski okul arkadaşını gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işarettir.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eski okul arkadaşını görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek yeniden can bulacağına, maddi imkânlarının artacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulur.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaş görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments