Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski müdürle konuşmak

Rüyada eski müdürle konuşmak

Rüyada eski müdürle konuşmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski müdürle konuşmak gördüyseniz:

  • Haber kaynaklarını iyi incelemelisiniz.

Rüyada eski müdürle konuşmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, helal ekmek yiyeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürle telefonda konuşmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada genel müdür konuşmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada müdürle konuşmak kazancının azalmayacağına, evlat sahibi olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işarettir.

Rüyada genel müdürle konuşmak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulur.

Rüyada eski müdür yardımcısını görmek her istediğini elde edeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski müdürü görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, her zaman neşeli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments